Informasjonskapsler2018-10-23T09:23:32+00:00
  • Informasjon om bruk av informasjonskapsler (Cookies)

For at nettstedet til Safe Tag skal fungere skikkelig benytter vi små datafiler, også kalt informasjonskapsler, som vi må plassere på enheten du benytter.Når du besøker Safe Tag sitt nettsted, samtykker du til at vi bruker informasjonskapsler.

  • Hva er en informasjonskapsel?

Informasjonskapsler er små datafiler som vårt nettsted benytter. Informasjonskapslene blir liggende igjen på den enheten du benytter når du besøker Safe Tag sitt nettsted, og gjør at vi kan huske dine valg og innstillinger.

Ved å tillate slike informasjonskapsler i nettleseren, godkjenner du vår og Googles bruk av disse på nettstedet. Godkjenningen kan trekkes tilbake når som helst, og dette gjøres ved å endre din nettlesers innstillinger. Mer informasjon om dette finner du nedenfor.

  • Slik bruker Safe Tag informasjonskapslene

Safe Tag benytter informasjonskapsler av tre grunner:

1. Forbedre din brukeropplevelse av Safe Tag sitt nettsted

Når du navigerer rundt på nettstedet, bruker vi kapslene for å gjøre opplevelsen og navigeringen bedre ved at vi husker hvilke sider som du tidligere har besøkt. Dermed kan vi gi deg muligheten til å hoppe tilbake til en tidligere besøkt side, eller klikke på linjen med brødsmulespor (et ekstra navigasjonssystem som viser hvor du befinner deg på nettstedet eller i appen).

2. Analyse av besøkeres adferd

Informasjonskapslene benyttes av Safe Tag for å analysere alle besøkeres adferd på nettstedet. Denne informasjonen hentes og analyseres ved bruk av Google Analytics. Dette er underlagt Googles personvernspolicy.

Informasjonen som innhentes via kapslene benyttes kun av Safe Tag, og informasjonen holdes kun internt og blir aldre formidlet til en tredjepart.

3. Målretting

Safe Tag benytter i noen tilfeller teknikker for målretting. Gjennom kapselteknologi og analyser fra tidligere besøk vil besøkere på Safe Tag sitt nettsted kunne få se annonser for våre produkter og tjenester når de besøker andre sider som er en del av Google Display-nettverket. Denne form for annonsering er helt pseudonym.

Informasjonen som blir samlet kan ikke bli brukt til å identifisere enkeltpersoner.

  • Kapselkontroll

I de fleste nettlesere kan informasjonskapsler godkjennes eller blokkeres. Mer informasjon om dette finner du på aboutcookies.org. Alle informasjonskapsler du allerede har på din datamaskin kan slettes, og du kan stille inn nettleseren til å blokkere alle nye.